skip to Main Content
Handgemaakt Dekbed Op Maat?

Handgemaakt dekbed op maat?

Waarom handgemaakt dekbed nodig?

Een handgemaakt dekbed, jazeker ze bestaan. Maar wie trekt het geld ervoor uit? Neem van me aan, dat zijn er meer dan je denk. Want een handgemaakt dekbed heeft vele voordelen. Zo scheelt het al de nodige ergernissen en ruzies in een relatie. In dit blog vertel ik je er meer over en wil je er misschien zelf straks ook wel één hebben.

Waarom er een markt is voor een handgemaakt dekbed

Het uitkiezen van een dekbedovertrek is een fluitje van een cent, of juist niet. Dat hangt af van hoe makkelijk je beslissingen neemt. Zowel in de retail als online is het aanbod namelijk overweldigend. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het ergens kopen.

Zo kun je jullie slaapkamer helemaal naar eigen smaak inrichten. Dat geldt ook voor de verf of het behang op de muren. Voor de vloerbedekking en het meubilair. Bijna alles is mogelijk!

Is het dan niet gek dat dat niet geldt voor je dekbed? Natuurlijk je hebt de keuze uit: dons, wol, synthetisch, kapok, zijde, linnen en bamboe als vulling. Maar er zijn maar een paar standaardafmetingen, is dat niet gek?

Want wat als je een maatje meer bent of heel beweeglijk bent tijdens je slaap? Dan komen jij en/of je partner bloot te liggen. En misschien zou het eigenlijk mooier zijn als het dekbed iets verder over het bed hing? Uiteraard, maar dan voldoet de standaard maat al snel niet meer.

Handgemaakt dekbed biedt uitkomst

Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een handgemaakt dekbed. Deze zijn er zowel in standaardmaten, zoals een handgemaakt dekbed 120 x 220 op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Daarnaast is door de persoonlijke aandacht de kwaliteit van het dekbed natuurlijk ook gewaarborgd. Zo is je nieuwe dekbed helemaal naar wens.

Wat ook prettig is om zelf in de hand te hebben, is de temperatuur in je slaapkamer. Lees hier 5 redenen om voor airconditioning op de slaapkamer te kiezen.

Back To Top