skip to Main Content
Dromen Van Een Betonvloer

Dromen van een betonvloer

Laatst ging een goede vriendin van me op vakantie en mocht ik op haar huis passen. Dat deed ik graag, want ze heeft een luxe bungalow laten bouwen met daarin een betonvloer en een schitterend terras. Design betonvloeren zie je regelmatig in woonmagazines en op Pinterest voorbij komen, maar in het echt zijn ze zonder overdrijven mindblowing! Sindsdien kan ik aan niets anders meer denken en droom ik van een eigen huis met terras. Lees verder en droom met me mee.

Looks en gebruiksgemak

Het nieuwe optrekje van mijn vriendin is van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht, maar het was de gevlinderde betonvloer die de show stal. Vlinderen is een speciale bewerking, waardoor een wolkachtige structuur ontstaat wat de vloer zeer glad en compact maakt. Dit maakt het prettig aan de voeten en gemakkelijk schoon te maken. Helemaal als je hem ook direct laat impregneren. Het effect was werkelijk adembenemend en de vloer was een genot om overheen te lopen wanneer je een verkoelend drankje uit de koelkast haalt om van te genieten tijdens het zonnen op het terras!

Perfecte brug tussen binnen en buiten

Een bungalow is natuurlijk niet al te groot. Maar doordat de betonvloer doorliep in een buitenterras, had je het gevoel dat buiten en binnen één waren. Dit voelde zo ongelooflijk ruimtelijk en het trok de mooie tuin echt naar binnen, wat een heerlijk rustgevend effect had. Omdat de woonkamervloer en het terras in feite één vloer zijn, zijn ze ook gelijkvloers. Hierdoor wandel je prettig in en uit de woning. Met het mooie weer en de glazen schuifwand open is het helemaal genieten te geblazen.

Droomvloer van beton laten storten

Voorlopig blijft het voor mij nog even bij dromen (eerst even sparen). Maar wie weet kan jij het je wel veroorloven? Kijk dan naar de mogelijkheden bij een expert in design betonvloeren.

Vond je dit een leuk artikel en wil je graag meer blogs lezen met als onderwerp wonen en interieur? Check dan regelmatig voor nieuwe blogs in de categorie wonen.

Back To Top