skip to Main Content
Home-makeover In Een Dag

Home-makeover in een dag

 

Een nieuw interieur binnen een dag

Herken je dit: dat je op een dag je huis rondkijkt en opeens helemaal klaar bent met hoe het eruit ziet. Je wilt iets nieuws, maar het mag niet te duur zijn en het moet ook niet te lang duren. Hoe pak je dat aan? Ik heb wel wat ideeën! Ik zet hier 5 dingen op een rij die jij binnen een dag kunt regelen. Zo geef je je huis in een mum van tijd een compleet nieuwe look. Lees snel verder!

Nieuwe meubels

De meest voor de hand liggende manier om te zorgen voor een nieuw interieur is door het kopen van nieuwe meubels. Ben je jouw oude versleten bank helemaal zat? Koop een nieuwe en de hele woonkamer ziet er opeens weer nieuw en modern uit. Je hoeft niet je hele inrichting te vervangen. Met één nieuw item ziet de hele kamer er weer anders uit.

Ga schuiven met de indeling

Ben jij nog wel tevreden met de spullen die je hebt? Of heb je geen geld om nieuwe spullen te kopen? Dan kun je ook de indeling van je kamer eens helemaal omgooien. We raken zo gewend aan de manier waarop onze meubels staan, dat we soms vergeten dat het ook anders kan. Wissel de leunstoelen eens om met de bank. Of zet de kast in de woonkamer eens in de slaapkamer. Zet je meubilair eens op een andere plek en je gaat er weer met nieuwe ogen naar kijken.

Verander je accessoires

Wat ik zelf heel leuk vind, is spelen met wisselende accessoires. Ik heb voor ieder seizoen andere kussentjes op de bank, toepasselijke mokken in mijn keukenkastje en nieuwe kunstwerkjes en foto’s in mijn lijsten aan de muur. Bovendien kun je zo lekker vaak variëren, zonder veel geld uit te geven. Is dit voor jou ook dé manier om eens te zorgen voor een nieuwe inrichting? Lees dan ook dit blog waarin ik uitleg hoe je met wat kleine accessoires kunt zorgen voor een knus interieur.

Peel-and-stick behang

Ga je voor de totale make-over binnen een dag? Dan mag je de muren niet vergeten natuurlijk. Maar behangen kan nog een hele klus zijn. Vaak lukt het niet om binnen een dag een hele ruimte te behangen. Gebruik daarom Peel-and-stick behang. Hier heb je geen lijm voor nodig en je kunt het behang vaak aanbrengen over het oude behang. Zo ben je lekker snel klaar!

Verf je muur

Is behang niet helemaal jouw ding? Dan kun je natuurlijk ook de muur verven. Een accent-wall verven is niet moeilijk en je kunt iedere kleur kiezen die je maar wilt. Met muurverf heb je ultieme vrijheid. Kun je niet wachten om te beginnen? Dan kun je alvast de verf online kopen. Je hebt de verf snel in huis en je hoeft niet helemaal heen en weer naar de winkel. Ideaal!

Back To Top