skip to Main Content
Steigerhouten Meubels Utrecht

Steigerhouten meubels Utrecht

Steigerhouten meubels | Voordelen

Is het tijd voor een make-over voor uw interieur in Utrecht? Wilt u daarvoor compleet nieuwe meubels aanschaffen? Dan is het zeker de moeite waard om u eens te verdiepen in de wonderlijke wereld van steigerhouten meubels. Ik heb zelf enkele steigerhouten meubels in huis en ik vertel u in mijn blog met alle plezier waarom ik er zo enthousiast over ben. Lees snel verder!

Gebruiksvriendelijk

Steigerhout is gemaakt van hout dat vroeger, het woord zegt het al, voor steigers werd gebruikt. Hierdoor heeft het al weer, wind en werkzaamheden moeten doorstaan. Omdat het hierdoor al een doorleefd uiterlijk heeft, zijn extra gebruikssporen die in de loop van de tijd optreden, niet zo storend. Sterker nog: extra krasjes en deukjes dragen vaak alleen maar bij aan de stijl en het karakter van steigerhouten meubels.

Onderhoudsvriendelijk

Omdat steigerhout vaak wordt bewerkt met speciale middelen die vocht en vuil afstoten, worden deze meubels niet snel vies. De kleine vlekken die er dan toch inkomen, vallen vaak minder erg op door het natuurlijk karakter van het materiaal. Stoort u zich dan toch aan een vlek in uw meubel? Even schuren en hij is weer als nieuw.

Goed voor het milieu

Veel meubels worden gemaakt van nieuw en vers gekapt hout. Dat is bij steigerhouten meubels niet het geval. Omdat steigerhout per definitie gerecycled is, gaat er dus geen onnodig bos verloren hiervoor. Met steigerhouten meubels bent u dus niet alleen stijlvol en praktisch bezig, maar ook nog eens goed voor mens, dier en natuur. Wat wil je nog meer?

Kies voor steigerhouten meubels

Als u steigerhouten meubels overweegt voor uw woning in Utrecht dan kan ik dat alleen maar beamen. Ik heb er zelf namelijk al jaren plezier van!

Als u daadwerkelijk begint met de aanschaf van een steigerhouten kast, tafel of stoel. Kies dan altijd voor een gerenommeerde specialist. Heb je nog vragen over steigerhouten meubels of interieur inrichting? Neem dan gerust contact met me op!

Back To Top