skip to Main Content
Nieuwe Collectie COREtec PVC Vloeren

Nieuwe collectie COREtec PVC vloeren

Een revolutie in PVC vloeren

De nieuwe collectie COREtec PVC vloeren ligt in de winkel! Waarom zijn we hier zo blij mee, vraag je je af? Nou, het gaat hier om een revolutie in PVC vloeren. De vloeren van COREtec hebben namelijk een bijzondere samenstelling, waardoor ze sterk en stevig zijn. PVC vloeren van goede kwaliteit dus! Bovendien bestaan deze vloeren uit duurzame materialen, zoals kalksteen, bamboe en gerecycled hout. De onderlaag is van kurk. Dit natuurlijke isolatiemateriaal absorbeert warmte en geluid. En het blijft niet bij deze voordelen. Er is meer! Lees snel verder om uit te vinden welke.

De lagen van een COREtec vloer

Een COREtec vloer is zo sterk en stevig, omdat deze uit vier verschillende lagen bestaat. De bovenste laag, de slijtlaag, beschermt de vloer. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer beschermd is tegen vlekken en dat je hem makkelijk kunt onderhouden. De tweede laag bestaat uit 100% vinyl en zorgt voor het duurzame karakter van de vloer. De derde laag is de COREtec laag. Deze laag is zeer stabiel en zorgt ervoor dat je vloer 100% watervast is. Komt je vloer in aanraking met vocht, dan zal deze niet zwellen of krimpen. De onderste laag tenslotte, bestaat uit kurk. Door deze geluidreducerende laag is een aparte ondervloer niet nodig. Alle oneffenheden van de ondervloer worden geabsorbeerd. In veel situaties kan de vloer direct over uw huidige vloer heen worden gelegd.

Voordelen COREtec vloeren

Met COREtec vloeren kun je alle kanten op. Er is een ruime keus aan motieven, kleuren en afmetingen. Bovendien bespaar je tijd en kosten doordat u de vloer bijna altijd direct op de ondergrond kunt leggen. Oneffenheden tot maar liefst 4 millimeter worden opgevangen. En de vloer biedt nog meer voordelen:

  • 100% watervast
  • Makkelijk schoon te maken
  • Natuurlijke isolatielaag van kurk
  • Geluiddempend
  • 10 dB gecertificeerd
  • Houdt warmte vast
  • Ook geschikt voor traprenovaties

Interesse in COREtec PVC vloeren

Heb je interesse in de nieuwe collectie COREtec PVC vloeren? Of ben je er net zo enthousiast over als wij? Ga dan naar een vloerenspecialist en vraag naar de nieuwe COREtec PVC vloeren. Opmerkingen over dit blog kun je kwijt via ons contactformulier.

Back To Top