skip to Main Content
Laminaat

Laminaat

Populair op de vloer

Laminaat is nog altijd razend populair. Veel mensen hebben het in hun woning liggen. Dat is niet vreemd, want laminaat is er in alle kleuren, stijlen en dessins. Dus voor elk interieur geschikt. Bent u aan een nieuwe vloer toe en overweegt u laminaat? Wij vertellen u alles over de voordelen ervan. Lees snel verder!

Als écht hout

Echt hout op uw vloer ziet er natuurlijk fantastisch uit, maar is zeer prijzig. Dat heeft niet iedereen ervoor over. Gelukkig is laminaat haast niet meer te onderscheiden van echt hout, zeker als het gaat om laminaat van topkwaliteit. Ook de betere laminaatsoorten zijn nog altijd goedkoper dan echt hout. Toplaminaat heeft een zeer realistische houtprint en een lichte bewerking, ook wel embossment genoemd. Hierdoor heeft de vloer een voelbare structuur. Zo is het net écht hout.

Geschikt voor elke ruimte

Laminaat is tegenwoordig geschikt voor elke ruimte. Zelfs de keuken en de badkamer! Er bestaan namelijk waterbestendige vloeren die extra bescherming bieden. Het is ook mogelijk om een trap volledig te bekleden met laminaat. En laminaat kan over vloerverwarming heen geplaatst worden. Het is hierbij verstandig de juiste ondervloer te gebruiken.

Voordelen van laminaat

Laminaat ziet er niet alleen maar goed uit, het biedt ook veel gemak. Naast dat je het overal kan leggen zijn de voordelen van laminaat onder andere:

  • Groot aanbod aan prints
  • Eenvoudig te leggen
  • Onderhoudsarm
  • Slijtvast
  • Te combineren met vloerverwarming

Laminaat van de professional

Wilt u ook laminaat in uw woning? Ga dan naar een professional. Daar heeft u ruime keus uit allerlei soorten prints, en u vindt er laminaat in allerlei prijsklassen. Bovendien krijgt u deskundig advies en kunt u profiteren van de service die het bedrijf biedt.

Wat zijn uw ervaringen met laminaat? Vertel het ons via ons contactformulier.

Back To Top