skip to Main Content
Kleine Keuken Ideaal Voor Appartement In Herenhuis

Kleine keuken ideaal voor appartement in herenhuis

Meer woongemak en minder traplopen

Het is prima wonen in een herenhuis, maar er is toch één ding is dat ik graag aan had willen passen toen ik er op kamers zat. En dat is het hebben van een kleine keuken in mijn eigen kamer. Begrijp me goed, ik was dol op de gezamenlijke keuken en de gezelligheid, maar je loopt je een ongeluk met alle trappen die je op en af moet. Met een kleine keuken op je eigen kamer ben je van die ellende af. Lees in dit blog alles over de mogelijkheden van een kleine keuken.

Waarom een kleine keuken?

Veel mensen zitten vast op hun studentenkamer door de huizencrisis. Er is meer geld om te besteden omdat je een baan hebt, maar een huis zit er ook nog niet in. Maak er daarom het beste van en schaf een kleine keuken aan om je leven een stuk aangenamer te maken. Misschien lijkt dit je duur of decadent, maar de kosten vallen reuze mee en het biedt je vele voordelen. Wat dacht je van:

  • Het scheelt je heel wat trappen lopen
  • Je hebt een eigen waterpunt op je kamer om je bezoek van koffie of thee te voorzien
  • Je kan ’s avonds makkelijk even een glas water halen zonder dat je de deur uit hoeft naar de gemeenschappelijke keuken of badkamer
  • Water dichtbij wanneer je je handen wilt wassen
  • Niet met emmers water de trap op wanneer je schoon wilt maken

Kleine investering met groot effect

De investering valt reuze mee. Het wordt immers geen grote keuken en apparatuur is niet nodig, want koken gebeurt beneden in de gezamenlijke keuken. Maar alleen een paar keukenkastjes met een waterpunt, zullen je leven een heel stuk aangenamer maken.
Twee blokken is genoeg voor een waterpunt en je koffiezetapparaat of waterkoker. Zo maak je je eigen koffiecorner!

Stuk beter uit te houden

Met een kleine keuken op je studentenkamer is het een stuk beter uit te houden en leef je comfortabel tot het moment dat dat ene betaalbare droomhuis voorbij komt.

Pak je het graag groot aan? Lees dan ook mijn blog over hoe je zelf het herenhuis van je dromen bouwt.

Back To Top