skip to Main Content
Zo Breng Je Sfeer In Jouw Badkamer

Zo breng je sfeer in jouw badkamer

Hoe breng je sfeer in de badkamer?

Herkennen jullie dat ook? Dat je ineens iets wilt veranderen aan het interieur? Dat had ik dus. Ik was klaar met mijn badkamer en ging op zoek naar manieren om op een simpele wijze sfeer in de badkamer te creëren. Al snel ontdekte ik dat de badkamertegels hier een grote rol in spelen. De tegels bepalen namelijk de uitstraling van de badkamer. Dus ik ging op zoek naar nieuwe badkamertegels. Maar deze zoektocht bleek moeilijker dan ik van te voren had gedacht. De keuze in badkamertegels is namelijk enorm. Daarom wil ik graag met jullie wat aandachtspunten delen waar ik op gelet heb tijdens mijn zoektocht naar de juiste badkamertegels. Lees snel verder.

Welke kleuren en patronen?

Omdat badkamertegels de uitstraling van de badkamer bepalen, heb ik allereerst nagedacht over de kleuren en patronen die ik mooi vind. Wat mij bijvoorbeeld aansprak, is de keramische tegel. Deze tegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, reliëfs en formaten. Maar wil je graag een rustige sfeer creëren in de badkamer? Dan kun je effen tegels nemen met natuurlijke kleuren. Hoe dan ook, kies voor de kleuren en patronen die jou aanspreken.

Combineer verschillende tegels

Ik heb ook ontdekt dat het mooi is om diverse soorten en formaten tegels te combineren. Deze variatie zorgt voor een speels effect. Hierbij vind ik het persoonlijk mooi wanneer je tegels van verschillende formaten met dezelfde tint combineert. Maar je kunt ook tegels in verschillende patronen leggen, zoals een visgraatpatroon. Er is van alles mogelijk!

Haal kwaliteit in huis

Tot slot is het natuurlijk belangrijk dat je kwaliteit in huis haalt. Welke badkamertegels je ook kiest. De tegels moeten makkelijk schoon te houden zijn en lang meegaan, zodat je lang van de nieuwe sfeer in de badkamer kunt genieten. Koop daarom de badkamertegels bij een goede tegelwinkel in Aalsmeer, waar je verzekerd bent van kwaliteit!

Heb je nog vragen voor mij? Of wil je meer tips over het pimpen van de badkamer? Laat een bericht achter via het contactformulier.

Back To Top