skip to Main Content
5 Redenen Om Screens Voor Binnen Kopen

5 redenen om screens voor binnen kopen

Veelzijdige zonwering

Heb je binnen last van de hitte of wordt je zelfs verblind door de felle zonnestralen? Dan is zonwering wel op zijn plaats. En dan natuurlijk wel een variant die ook mooi bij je interieur past en waarbij je zelf niet in het donker zit. Dan kom je inderdaad al snel uit op screens, want deze zijn niet alleen heel praktisch, maar ook een aanwinst voor je huis. En de andere vier voordelen? Die lees je in dit blog.

Hét voordeel van screens voor binnen

Er zijn veel soorten zonwering op de markt, allemaal met hun eigen pluspunten, maar wanneer kies je nu voor screens? Ik heb het voor je uitgezocht, en de 5 voordelen die screens voor binnen bieden voor je op een rijtje gezet:

  1. Met screens warmt het binnen minder snel op wanneer de zon schijnt. Dit komt doordat de zonnestralen je interieur niet meer bereiken. Op een warme dag kan dit al snel een aantal graden schelen.
  2. Is het binnen niet uit te houden, maar wil de huisbaas er niets aan doen? Door binnen screens op te hangen, houd je de zon toch zo veel mogelijk buiten.
  3. Voel je je onprettig in je eigen huis omdat je veel inkijk hebt vanaf de straat? Dat is met screens verleden tijd, want als je ze sluit kan er van buiten niet meer naar binnen worden gespiekt. En, wat erg prettig is: je kunt zelf nog wel naar buiten kijken.
  4. Screens houden felle zonnestralen buiten, maar hoeven niet verduisterend te zijn. Je komt binnen dus niet in het donker te zitten, wanneer je ze sluit
  5. En heb je tot slot de vensterbank gezellig vol staan met mooie planten en leuke snuisterijen? Dat is best onhandig als je voor gordijnen kiest. Screens daarentegen nemen bijna geen plaats in als ze gesloten zijn. Maar ze zorgen net als gordijnen wel voor privacy. Ook in een strak modern interieur kan dit erg mooi uitpakken.

Waar vind ik geschikte binnenscreens?

Goede screens voor binnen die ook nog mooi zijn vind je natuurlijk ook online. Maar bij raamdecoratie is het altijd fijn als je ook even kunt voelen en uitproberen. Om te slagen is het daarom aan te raden om de showroom van een specialist te bezoeken en je screens voor binnen en andere zonwering in Uden en omgeving daar te kopen.

Wil je meer interieurblogs van mijn hand lezen? Lees dan hier mijn tips voor een knus interieur.

Back To Top