skip to Main Content
Nothing In My Glass

Nothing in my Glass

Test drankjes op drugs

Houden jullie, net als ik, ook van een avondje stappen? Lekker dansen op en meezingen met de leukste hits samen met vrienden en vriendinnen. Het is altijd gezellig. Maar er zitten ook enkele risico’s aan. Zo moet je er altijd voor zorgen dat je jouw geld, telefoon en sleutels goed opbergt zodat ze niet gestolen kunnen worden. En moet je goed opletten dat er geen gekke dingen in jouw drankje worden gedaan. Want ook dat gebeurt, helaas. Heb je toch het idee dat er drugs in jouw drankje terecht is gekomen? Dan weet ik hoe je dit kunt testen! En dat is belangrijk want: nothing in my glass! Lees verder als je meer wilt weten over het opsporen van drugs in dranken.

Drink safe: neem altijd een test mee

Als je een avondje met vrienden of vriendinnen uit bent, denk je er vast niet over na dat je gedrogeerd kan worden. Maar toch is dit wel zeker het geval. Ook al let je nog zo goed op, het kan je nog overkomen zonder dat je het in de gaten hebt. Begin jij je wat raar te voelen? En heb je het idee dat er iets niet klopt? Test dan altijd jouw drankje op drugs. Drink safe en zorg ervoor dat je altijd een drugtest bij je hebt. Deze zijn eenvoudig en goedkoop aan te schaffen. Zo weet je op tijd dat je gedrogeerd bent en kun je actie ondernemen voordat het te laat is.

Welke drugtest moet ik hebben

Als je wilt testen op drugs in een drankje, heb je hier een speciale drugtest voor nodig. De drugtesten die hiervoor gemaakt zijn, kunnen GHB en Ketamine detecteren. Deze drugs worden het meest gebruikt.

Hoe een drugtest gebruiken?

De speciale drugtesten om drugs mee te detecteren in drankjes zijn heel eenvoudig in het gebruik. Allereerst controleer je of de testvlakken droog zijn. Vervolgens plaats je een druppel op de testvlakken A en B en wrijf je deze langzaam in. De chemicaliën van de testvlakken mogen elkaar niet raken. Wacht nu tot de test opgedroogd is. Dit duurt ongeveer een minuut. Kleurt het testvlak donkerblauw? Dan is het resultaat positief en zit er drugs in jouw drankje.

Wil jij ook nothing in my glass? Bestel dan een drugtest om jouw drankje te kunnen controleren. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op.

Back To Top