skip to Main Content
Hoe Ik Mijn Eigen Eettafel Liet Ontwerpen

Hoe ik mijn eigen eettafel liet ontwerpen

Heerlijk eten aan mijn eigen ontworpen eettafel

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op lekker eten. Ik sta graag in de keuken om iedere dag weer nieuwe recepten uit te proberen. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby geworden, maar wel heel leuk! Dat vinden mijn vrienden ook, want die komen regelmatig langs om mijn kookkunsten te proeven. Ik maak er dan graag een feestje van door de eetkamer gezellig aan te kleden. Wilt u ook een dinnerparty organiseren? Ik vertel u in dit blog hoe ik dat doe.

Het begint bij de eettafel

Wanneer ik met vrienden een hapje ga eten, vindt het feest natuurlijk plaats aan de eettafel. Daarom wil ik dat mijn eettafel er mooi uitziet. Ik ben al naar heel veel winkels toe geweest, maar nergens vond ik dé perfecte eettafel. Na lang zoeken, gaf ik het op. Tot ik erachter kwam dat het mogelijk is om zelf een eettafel te ontwerpen. Hierdoor heb ik de eettafel van mijn dromen in huis!

Uitpakken met de aankleding

Zodra er vrienden bij mij op bezoek komen, pak ik uit om mijn eigen ontworpen eettafel aan te kleden. Ik leg mijn beste servies op tafel, vouw de servetten zoals het hoort en leg het bestek volgens de etiquette. Net alsof we écht in een restaurant zitten!

Kaarsjes voor de sfeer

Om het helemaal af te maken, mogen kaarsjes natuurlijk niet ontbreken. Hier wil ik wat extra sfeer mee creëren. Wat zeg nou zelf, dineren bij kaarslicht is toch veel leuker? Ik vind in ieder geval van wel.

Smaakvolle muziek

Tijdens het eten zorg ik ervoor dat er smaakvolle muziek op de achtergrond te horen is. Geen ruige rock of Nederlandse meezingers, maar lekker rustgevende, akoestische muziek. Niet te hard natuurlijk, want anders moeten we schreeuwen om over de muziek heen te komen. Dat verpest direct de gezellige sfeer die ik probeer te creëren.

Heeft u nog tips voor mij om mijn dinnerparty’s nog gezelliger aan te kleden? Ik hoor het graag! Of wilt u ook zo’n mooie eettafel zelf ontwerpen en bent u benieuwd hoe? Neem contact met mij op via het contactformulier.

Back To Top