skip to Main Content

Sfeer bij buitenlandse topclub

Ja, ook bij Lisaloves heeft de voetbalkoorts toegeslagen. Dat betekent dat wij niet alleen ‘s avonds lekker voor de buis gaan zitten om zo veel mogelijk wedstrijden te volgen. Wij willen er live bij zijn! Want thuis is het natuurlijk gezellig, maar dat is niets vergeleken met de sfeer in een stadion. Jullie weten vast allemaal je weg wel te vinden naar jullie favoriete club in Nederland. Maar als echte voetbalfan moet je ook een keer in het buitenland zijn geweest. Wil je net als wij een keer een echte buitenlandse topclub in actie zien? Ga dan op voetbalreis! Waarom? Lees snel verder voor het antwoord.

Clubs in alle landen

Wat is jouw favoriete club? FC Barcelona? Manchester United? Internazionale? Allemaal clubs doordrenkt van historie, vol van passie. Of heb je een favoriete speler van wereldklasse, die je graag in actie zou willen zien? Wacht niet te lang, want wie weet hoe lang bijvoorbeeld Messi of Ronaldo nog live op het veld te bewonderen zal zijn. Ga daarom op voetbalreis en zie jouw favoriet spelen! Er zijn reizen naar verschillende landen, zoals:

  • Engeland en Schotland
  • Spanje
  • Italië
  • Portugal
  • Frankrijk

Reizen en overnachten

Het belangrijkste van een voetbalreis is natuurlijk de wedstrijd. Maar er komt meer bij kijken: de retourvlucht en de overnachting. Kies daarom voor een aanbieder van voetbalreizen die vliegt op zo gunstig mogelijke tijden en een hotel biedt vlakbij of in het centrum van de stad waar je naartoe gaat. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijk weekend weg. Je hoeft niet op de tijd te letten en kunt na de wedstrijd nog heerlijk uit in de stad.

Ga naar jouw buitenlandse topclub

Wil jij ook live de sfeer proeven bij jouw favoriete topclub? Of wil je jouw favoriete speler in actie zien? Boek dan voetbalreizen naar jouw favoriete voetbalsteden en geniet van een ervaring om nooit meer te vergeten. Bij Lisaloves hebben we in elk geval blijvende herinneringen aan een geweldig feest. Laat ons vooral weten hoe jouw ervaring tijdens jouw eerste voetbalreis was en deel deze via het contactformulier.

Back To Top