skip to Main Content
Houten Tafels Op Maat

Houten tafels op maat

Meubelmakerij maakt tafels op maat

Bent u op zoek naar één of meer houten tafels voor uw interieur? Heeft u dan al overwogen om uw houten tafels op maat te laten maken? Deze tafels kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast en passen op elke plek in uw huis. Of u nu een strak industrieel interieur heeft of houdt van een landelijke uitstraling, een houten tafel past in elke woning. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van houten tafels op maat gemaakt door een meubelmakerij.

Voordelen houten tafels op maat

Wanneer u kiest voor een houten tafel op maat, kies dan voor een houten tafel die gemaakt is bij een echte meubelmakerij. Zo geniet u van een aantal belangrijke voordelen:

  • Volledig aangepast aan uw wensen
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% duurzaam FSC hout

Eikenhouten tafels op maat

Een populaire houtsoort voor houten meubels op maat, is eikenhout. Dit hout is namelijk makkelijk te bewerken en heeft een mooie kleur. Eikenhout is een hoogwaardig product dat gedetailleerd afgewerkt kan worden. Voor uw eigen eikenhouten tafel op maat zijn alle denkbare uitvoeringen en kleuren mogelijk. Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor duurzaam hout.

Duurzame houten tafels

Een houten tafel is prachtig! Maar zeker in deze tijd is het heel belangrijk dat het hout dat ervoor gebruikt is duurzaam is. Kies daarom voor een meubelmaker die zijn duurzame hout lokaal inkoopt. Denk bijvoorbeeld aan hout uit de duurzame FSC bosbouw in Frankrijk en Duitsland. Zo weet u zeker dat er voor de bomen die gebruikt worden om tafels te maken, weer nieuwe geplant worden. Zo heeft u een gloednieuwe houten tafel op maat én maakt u een klimaatbewuste keuze.

Uw houten tafels op maat

Ziet u één of meer houten tafels op maat al helemaal shinen in uw interieur. Neem dan contact op met een meubelmakerij en laat de tafel of tafels van uw dromen maken. Tevreden over het resultaat? Laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Back To Top