skip to Main Content
Design Tuintafel Op Maat

Design tuintafel op maat

Leuk om als cadeau te geven

Binnenkort gaat opa met pensioen. Een uitstekende reden voor een feestje! Laat de organisatie maar aan mij over. Natuurlijk willen we met de familie ook een leuk cadeau geven. Maar wat geef je een man die alles als heeft? Toen schoot het me ineens te binnen: een mooie tuintafel waaraan hij lekker de krant kan lezen.

Het perfecte cadeau

Opa brengt zijn vrije tijd het liefst buiten door in de tuin. Lekker tuinieren en de krant lezen aan zijn (ietwat gore) campingtafel die 30 jaar geleden ongetwijfeld state-of-the-art was, maar nu wel aan vervanging toe is. Helemaal omdat hij eigenlijk een onhandige afmeting heeft voor de afmetingen van het terras; die ook qua stijl afbreuk doet aan zijn verder sfeervolle tuin. Een stijlvolle tuintafel weet hij vast wel te waarderen!

Op zoek naar een sfeervolle tuintafel

Een mooie tuintafel met de juiste afmetingen vind je niet overal. Gelukkig zijn er speciaalzaken waar je terecht kunt voor een tuintafel op maat. Dit is het wat hogere segment, waar je terecht kunt voor exclusieve tuinmeubelen en accessoires.

De perfecte plek dus om je slag te slaan, wanneer je op zoek bent naar een design tuintafel op maat. Het is namelijk gewoon mogelijk om een tafel aan te laten passen aan de ruimte die je in de tuin beschikbaar hebt. Dat is veel handiger dan het aanpassen van je tuin, wat veel meer voeten in de aarde heeft. Bovendien zal hij het leuk vinden dat de tafel speciaal voor hem op maat is gemaakt.

Design tuintafel op maat

Tuintafel shoppen!!!

Dan is nu – na het afronden van dit blog – het moment aangebroken dat ik op weg ga om een tuintafel op maat te shoppen! Dat komt ongetwijfeld goed!

Wil je geen tafel voor buiten, maar juist voor binnen? Ook die kun je op maat laten maken. Lees dan zeker ook mijn blog over hoe ik mijn eigen eettafel liet ontwerpen.

Back To Top