skip to Main Content
Waar Laat Je Je Schoenenverzameling?

Waar laat je je schoenenverzameling?

Dé oplossing voor je schoenencollectie

Schoenen zijn van levensbelang voor een vrouw, al hebben sommige vrouwen blijkbaar een grens. Zo ook mijn huisgenootje, die graag wil dat ik de hal opruim. Mijn vraag ‘maar waar moet ik mijn schoenenverzameling dan laten?’ beantwoord ze steevast met: NIET HIER!. En zo begin ik mijn zoektocht naar een geschikte schoenenkast.

Hoe het zover kwam

Wie mij een beetje kent weet één ding: ik ben dol op een opgeruimd huis. Maar,… ik ben ook dol op schoenen en die laatste liefde wint het nogal eens van de eerste. Dat levert de nodige rommel op in huis, want ik heb er domweg geen plek voor. Opstapelen in dozen in de gang wordt niet langer toegestaan en afscheid nemen van mijn schoenen is natuurlijk ook geen optie, want ze hebben allemaal emotionele waarde. Tijd voor een echte oplossing dus, in de vorm van een schoenenkast.

Plan de campagne

Mijn ideale schoenenkast moet aan een aantal voorwaarden voldoen om ons huis in te komen. Hij moet er mooi uit zien, moet in de hal passen en ik moet er natuurlijk zoveel mogelijk schoenen in kwijt kunnen. Het materiaal van mijn voorkeur? Steigerhout! Waarom? Het is mooi, hip, goedkoop en je kunt er relatief voordelig meubels van op maat laten maken. Er zijn allemaal leuke ontwerpen beschikbaar: laag, hoog, met een bankje en met een ingebouwde kapstok. Gezien de omvang van mijn verzameling bleef eigenlijk alleen de hoge schappenkast over. En heb ik er daar twee van besteld. Genoeg voor al mijn schoenen in uit te stallen en er is zelfs nog ruimte voor toekomstige uitbreiding.

Waar bestel ik ook zo’n kast?

Denk je nu: Lisa, meid: story of my life, dit is zó herkenbaar. Waar kan ik ook zo’n mooie steigerhouten schoenenkast bestellen? Klik dan op de link en vind jouw ideale schoenenkast waar je schoenencollectie pas echt tot zijn recht komt.

Vond je dit een behulpzaam artikel? Hier vind je nog veel meer leuke interieur ideetjes.

Back To Top