skip to Main Content
Laserontharing Bij Jonge Tieners

Laserontharing bij jonge tieners

Wat je moet weten over laserontharing bij jonge tieners

Laserontharing is erg populair. Want wie wil er nu niet af van die ongewenste haargroei? Ook onder jongeren neemt de populariteit van laserontharing toe. Dat is eenvoudig te verklaren, want jonge meisjes gaan zichzelf natuurlijk met anderen vergelijken. De ene scheert, de ander scheert niet. Of ze kennen iemand die helemaal enthousiast is over laserontharing. Maar wat moet je hier over weten? In dit blog vertellen we je graag wat meer over laserontharing bij jonge tieners.

Minimale leeftijd laserontharing

Voor laserontharing geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Maar het is wel belangrijk om goed te overwegen of het wel verstandig is om op deze leeftijd al met laserontharing te beginnen. Tuurlijk is laserontharing de meest effectieve manier om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Maar als tiener ben je nog volop in ontwikkeling. En omdat haar groeit onder invloed van hormonen, kan het zijn dat jongeren minder snel resultaat zien. Er zijn dan dus veel behandelingen nodig om permanente ontharing te bereiken. Dat kan je behoorlijk wat geld gaan kosten.

Andere methodes van ontharing

Natuurlijk zijn er ook andere methodes van ontharing, naast permanente laserontharing. Denk aan scheren, harsen, epileren of een ontharingscrème. Dit moet regelmatig gebeuren en het lichaam kan er gevoelig op reageren. Er kunnen dan rode bultjes of zelfs flinke irritaties ontstaan. Daarom geldt ook voor deze methodes van ontharing dat je hier niet te vroeg mee moet beginnen. Er is geen ideale leeftijd om met het ontharen te beginnen. Maar houd wel rekening met de vervelende gevolgen van het verwijderen van permanente haren.

Toch permanent ongewenste haargroei verwijderen?

Heb je besloten dat je toch graag permanent jouw ongewenste haargroei wilt laten verwijderen? En wil je direct beginnen met laserontharing? Boek nu jouw behandeling.

Heb je nog vragen? Of wil je meer weten? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier

Back To Top