skip to Main Content
PMU Verwijderen

PMU verwijderen

Permanente make-up laten weghalen

De meeste vrouwen zijn iedere dag druk in de weer met hun kleding, haar en make-up. Er gaat best wat tijd inzitten, maar je wilt toch goed voor de dag komen. Vrouwen die sneller klaar willen zijn in de ochtend kiezen steeds vaker voor permanente make-up (PMU). Ze laten bijvoorbeeld hun wenkbrauwen of lipliner tatoeëren. Zo ben je ’s ochtends nooit meer tijd kwijt aan het doen van je wenkbrauwen en hoef je alleen even snel lipstick op te doen. Handig! Toch? Helaas gaat er ook nog wel eens wat mis met PMU, bijvoorbeeld wanneer de lijnen scheef gezet zijn of wanneer de tattoo verkleurt na een aantal jaar. Gelukkig kun je PMU laten verwijderen met een laserbehandeling.

Hoe gaat PMU verwijderen?

Permanente make-up verwijderen kan niet zomaar. Hiervoor moet je naar een gespecialiseerde huidkliniek waar ze door middel van lasers de tattoos kunnen weghalen. Neem dus eerst de tijd om je goed te oriënteren. Heb je een expert in PMU verwijderen gevonden? Dan krijg je vaak eerst een intake. Hierin krijg je uitleg over de procedure. Meestal begint de behandeling ook met een testpuls. Hier wordt gekeken hoe de inkt op jouw huid reageert op de laser. Is alles in orde? Dan beginnen ze met het weglaseren van de PMU.

Voordelen van PMU weglaseren

Een laserbehandeling is veruit de beste manier om van permanente make-up af te komen. Het kan een paar behandelingen duren voordat je niets meer ziet van de getatoeëerde make-up, maar uiteindelijk kun je alle soorten PMU weg laten laseren. Daarnaast heb je de volgende voordelen:

  • Het is veilig
  • De behandeling is zeer effectief
  • Geschikt voor ieder huidtype

Vond je dit interessant? Lees dan ook mijn andere blogs op het gebied van gezondheid.

Back To Top