skip to Main Content
De Badkamertrends Van Dit Najaar

De badkamertrends van dit najaar

De nieuwste trends voor de badkamer

Een nieuw seizoen betekent ook: nieuwe trends! Vind jij het leuk om net als ik op de hoogte te blijven van de nieuwste hypes op het gebied van interieur? Of is jouw badkamer toe aan een verbouwing en wil je weten wat er in is op dit moment? Lees dan snel verder! Want in dit blog vertel ik over 3 badkamertrends voor dit najaar.

Opvallende tegels

De tijd van de strakke witte badkamertegeltjes is voorbij, het mag lekker gek dit seizoen! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hexagon tegels
  • 3D-tegels
  • Tegels met structuur
  • Tegels met print
  • Een accentmuur

Warme en natuurlijke kleuren

Ieder seizoen brengt nieuwe kleuren met zich mee, en zo ook dit najaar. We zien in de badkamer vooral kleuren terug met een natuurlijk en een warme uitstraling. Zoals:

  • Terracotta: een mooie en rustige aardetint die mooi te combineren is met hout. Je badkamer wordt een oase van rust en ontspanning met deze warme natuurtint.
  • Blauwgrijs: het blauw geeft je kamer een frisse uitstraling, die doet denken aan stralende blauwe luchten. De combinatie met grijs verzacht de felle tonen van het blauw en maakt het een stijlvolle neutrale kleur.
  • Oudroze: roze is niet bepaald een natuurlijke kleur, maar zal zeker terug te zien zijn in veel badkamers dit seizoen. Oudroze is retro! In combinatie met licht hout creëer je een speels en warm geheel, zonder dat het te druk wordt.

Luxe badkamermeubels

De sterren van de badkamer zijn en blijven de badmeubels. Je mag dit najaar jezelf verwennen door te kiezen voor prachtige luxe badkamermeubels. Kies bijvoorbeeld voor een mooi houten badkamermeubel of items van stijlvol natuursteen.

Wil jij ook het hele jaar op de hoogte blijven van de nieuwste trends op interieurgebied? Lees in dit blog hoe je dat doet!

Back To Top