skip to Main Content
Hoe Krijg Je Je Vloer Glanzend?

Hoe krijg je je vloer glanzend?

Langdurig en intensief gebruik maakt je vloer dof

Als je natuursteen in huis hebt, dan heb je echt iets prachtigs op je vloer liggen. Dit wil je natuurlijk zo houden. Maar hoe krijg je je vloer glanzend? Je kunt zelf veel doen door voorzichtig te zijn met de vloer en hem goed te onderhouden. Maar door langdurig of intensief gebruik, zal je natuursteen er toch langzaamaan minder goed en ook dof uit gaan zien. Wil je je vloer echt weer glanzend krijgen? Schakel dan een expert in. Lees hier wat zij voor jouw vloer kunnen doen.

Soorten behandelingen

Als je een expert inhuurt, zijn er verschillende soorten behandelingen die ze kunnen gebruiken om je vloer weer glanzend te krijgen. Bovendien weet zo’n professional precies wat de beste behandeling voor jouw vloer is. Er is van alles mogelijk, zoals:

  • Kristalliseren
  • Polijsten
  • Zoeten

Kristalliseren

Laten we het eens over kristalliseren hebben. Of je nu een marmer, Belgisch of Chinees hardsteen, travertin of terrazzo vloer hebt, kristallisatie kan overal worden toegepast. Eerst wordt de vloer verwarmd door een lichte, constante wrijving. De structuur van het natuursteen wordt hierdoor zachter en de poriën van het gesteente openen zich. Zo kunnen de kristallen van het kristalmiddel door jouw vloer worden opgenomen. Wanneer de vloer weer afkoelt, sluit de steen en wordt hij weer ondoordringbaar hard. Je vloer is weer volledig water- en vuilbestendig. Bovendien heeft hij weer een prachtige glans.

Huur een professional in

Hoe krijg je je vloer glanzend? Het beste resultaat bereik je niet zelf. Door een professional in te huren en je vloer te laten kristalliseren, glanst hij weer van binnenuit. Dat wil jij toch ook? Zoek jij zo’n specialist? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top