skip to Main Content
Bezoek Onze Natuursteen Showroom

Bezoek onze natuursteen showroom

Onze favoriete natuursteen showroom

Ik hoor je denken: heeft Lisa Loves een natuursteen showroom? Nou, niet helemaal zoals je je het je voorstelt. Wat ik eigenlijk bedoel, is dat we een favoriete natuursteen showroom hebben. Echt, toen ik er zelf was, wist ik niet wat ik zag. Ik keek mijn ogen uit. Nu ben je vast benieuwd waar dat dan was. Dat vertel ik je zo. Eerst wil ik je laten weten waarom we deze showroom zo leuk vinden en ik wil je ook even lekker maken met al het prachtigs dat ik daar heb gezien. Kijk je met me mee?

Waarom deze showroom?

Je bent vast benieuwd naar waarom we bij Lisa Loves zo enthousiast zijn geworden over deze showroom dat we hem zelfs ‘onze’ natuursteen showroom noemen. Ten eerste is het een enorm grote showroom van 400 m2 met ontzettend veel verschillende natuursteen-, composiet- en keramische materialen. Echt, het water loopt je in de mond als je dat allemaal ziet. Bovendien zie je hoe deze materialen verwerkt kunnen worden in een keuken, badkamer of vloer. Je ziet het zo voor je in je eigen huis. En is dat niet het geval, dan kun je gelijk advies krijgen, zonder dat je ergens aan vast zit. Ik heb natuurlijk wel het gelijk het een en ander gevraagd voor mijn eigen huis.

Wat is er te vinden in deze showroom?

Ik zal nu iets preciezer zijn over wat je allemaal kunt vinden in deze showroom. Houd je vast! Wat dacht je van:

  • Klassieke marmers
  • Exclusieve marmers
  • Belgisch hardsteen
  • Bourgondische dallen
  • Crema Marfil (Spaans marmer)
  • Natuursteen keramiek
  • Terrastegels

Natuursteen showroom bezoek

Nu ik je een beetje lekker heb gemaakt, wil je vast weten waar je deze natuursteen showroom kunt vinden? Nou, gewoon in de bollenstreek. In Hillegom om precies te zijn. Wil je inspiratie opdoen? Hier kun je die vinden! Breng gewoon eens een bezoekje. En pas op, want mijn pinpas brandde in mijn tas. Ik ga er nog een nachtje over slapen, maar ik kom zeker terug. En dan weet ik niet of ik me nog kan inhouden. Heb jij iets moois gevonden voor jouw huis? Deel het met ons via ons contactformulier.

Back To Top