skip to Main Content
Taxi Nijmegen Weeze

Taxi Nijmegen Weeze

De leukste vakantiebestemmingen voor wie de winter zat is

Waar vlieg jij heen in de voorjaarsvakantie?

De voorjaarsvakantie komt eraan. Voor veel mensen de periode om te gaan skiën en andere koude activiteiten te gaan doen. Leuk voor wie ervan houdt. En ik kan je vertellen dat het mijn kopje thee zeker niet is. Gezelligheid en lekker bezig zijn zoek ik liever in heerlijke Zuid-Europese vakantiebestemmingen. Jij ook? Lees dan mijn blog over een aantal te gekke vakantiebestemmingen die ik hieronder heb beschreven.

Corfu in Griekenland

Corfu wordt beschouwd als het groenste eiland van Griekenland. Talrijke bossen en stranden beloven je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. De beste tijd om naar Corfu te reizen is in het voorjaar. Dan is het er aangenaam warm en zijn de stranden nog lekker leeg. Paleokastritsa is het beroemdste strand van Corfu. Je vindt er diepblauw water, imposante kliffen en mysterieuze onderwatergrotten waar je je helemaal kunt uitleven. Ga je met het hele gezin? Ga dan naar familiestrand Agios Gordios dat omgeven is door indrukwekkende rotsformaties. Kies je liever voor rust en ontspanning? Dan is het strand van Myrtiotissa de plek voor jou! Het ligt vlakbij het klooster van Santa Maria.

Ontdek de Disney World in Parijs

In Disneyland Parijs weten ze wel hoe je een feestje moet vieren. Het is een topbestemming voor ouders en kinderen! Zowel groot en klein kunnen er dromen beleven met familie en vrienden! Stap er in de meest betoverende sprookjeswerelden van je favoriete Disney-verhalen en dompel jezelf onder in de magie van Disneyland Paris.

Ruil de kou in voor zon in Kaapverdië

De perfecte bestemming voor een zonvakantie in december is Kaapverdië. Deze tropische eilandengroep voor de kust van Senegal laat je kennismaken met de Afrikaanse cultuur. Je kunt er heerlijk aan het strand liggen, terwijl je geniet van de warme zon. Ruil je ook liever de kou in voor zon? Dan zijn de Kaapverdische eilanden een geschikte vakantiebestemming voor jou!

Snel met de taxi naar Weeze Airport

Heb ik je overtuigt om lekker iets zonnigs te gaan doen? Spring dan snel in de taxi Nijmegen Weeze en vlieg voordelig naar je favoriete vakantiebestemming!

Was dit een goede tip voor je? Ik hoor het graag. Stuur me dan en leuke vakantiegroet via het contactformulier op mijn blogsite.

Back To Top