skip to Main Content
Wat Moet Ik Hem Of Haar Geven Voor Kerst?

Wat moet ik hem of haar geven voor Kerst?

De leukste kerstcadeaus

Kerstmis is wat mij betreft de mooiste tijd van het jaar. Ik ben zo dol op de gezelligheid, de lichtjes en het samenzijn met vrienden en familie. De tijd die je met elkaar doorbrengt is onbetaalbaar. En natuurlijk heb je ook nog de voorpret van het uitzoeken van leuke kerstcadeautjes en originele kerstpakketten om een ander mee te verrassen. Maar het kan soms best lastig zijn om een leuk cadeau te bedenken. Daarom heb ik in dit blog originele cadeaus voor hem en voor haar op een rijtje gezet.

Originele kerstcadeaus voor hem

Het gezegde luidt: de liefde van de man gaat door de maag. En mijn ervaring is, dat een goed gevuld kerstpakket met allemaal lekkere dingetjes, vaak ook met veel enthousiasme wordt ontvangen. Is jouw man dol op bier? Geef dan een kerstpakket met luxe speciaalbieren cadeau. Er is zelfs een speciale adventskalender. Hiermee kun je aftellen tot Kerstmis met iedere dag een nieuw biertje om te proberen.

Originele kerstcadeaus voor haar

Bij de dames valt een kerstpakket met alleen maar eten soms wat minder in de smaak. Veel vrouwen zijn al bang voor de extra kilo’s van het kerstdiner. En die zitten dan niet te wachten op nog meer lekker eten. Wat wel altijd goed is, is een Rituals kerstpakket. Met de luxe verzorgingsproducten van Rituals kan je vrouw, vriendin, moeder of tante even helemaal ontspannen.

Cadeaus voor hem én haar

De leukste cadeaus zijn mooie herinneringen. Geef daarom eens iets leuks om te doen, zoals:

  • Een fotoshoot
  • Een nachtje weg
  • Dinerbon
  • Bioscoopkaartjes
  • Luchtballonvaart

Deze cadeaus zijn leuk voor hem én voor haar. Zo zorg je voor een kerstcadeau dat ze niet snel zullen vergeten.

Wat is het leukste cadeau dat jij ooit voor Kerstmis hebt gekregen? Laat het weten in een reactie.

Back To Top