skip to Main Content
Een Jacuzzi Op Het Balkon

Een jacuzzi op het balkon

De mogelijkheden en onmogelijkheden van een jacuzzi

Wanneer je midden in een drukke stad als Amsterdam woont, moet je vaak genoegen nemen met een appartement met balkon. Wil je graag een jacuzzi in huis, maar heb je alleen een balkon en geen tuin? Geen probleem, want een jacuzzi kan ook op een balkon geplaatst worden! Wel zijn er een aantal eisen waar zowel de jacuzzi als je balkon aan moeten voldoen. Lees verder om erachter te komen of het plaatsen van een jacuzzi op je balkon voor jou een mogelijkheid is!

Ontspanning opzoeken met portable jacuzzi

Wat je redenen ook zijn om een jacuzzi in huis te halen, ontspanning is er ongetwijfeld één van. Zo zoeken we tegenwoordig steeds vaker ontspanning binnenshuis om de drukte van de buitenwereld even buiten te kunnen sluiten. Een jacuzzi op je balkon is de ideale oplossing om tot totale ontspanning te komen. Je kunt dit eerst testen met een portable jacuzzi, om erachter te komen of dit iets is wat je op de lange termijn zou willen hebben. Zo zijn er nu portable en opblaasbare jacuzzi’s die je met gemak op je balkon plaatst en vult met water. De jacuzzi’s hebben vaak hun eigen verwarmingselementen en natuurlijk de karakteristieke jets. Het is het proberen waard!

Is mijn balkon geschikt voor jacuzzi?

Omdat elk balkon in Amsterdam anders is, moet er per individueel geval bekeken of een balkon geschikt is voor het plaatsen van een jacuzzi. Dat zijn ze tenslotte niet allemaal. Als je een professionele jacuzzi wilt installeren, is het raadzaam om je balkon professioneel te laten nakijken. Een jacuzzi bevat vaak 750 liter water of meer, wat al neerkomt op minimaal 750 kilogram. En dan komt het gewicht van de jacuzzi en natuurlijk je eigen gewicht er nog bij. Daar moet je balkon stevig genoeg voor zijn. Ook de afvoer van het jacuzzi water is belangrijk. Zorg ervoor dat de jacuzzi geleegd kan worden, bijvoorbeeld door middel van een pomp.

Privé of gezamenlijk

Heb je niet de ruimte of het geschikte balkon om zelf een jacuzzi te plaatsen in Amsterdam? Vraag dan aan je huis- of flatgenoten of ze een jacuzzi op een open plek willen plaatsen. Mogelijk heb je beschikking over een dakterras waar een jacuzzi gedeeld kan worden of een binnentuin waar dat kan. Kijk ook eens rond waar je een mooie, ruime jacuzzi kunt kopen in Amsterdam. Wil je meer tips over het plaatsen, kopen of delen van een jacuzzi? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

Back To Top