skip to Main Content
De Laatste Modetrends Van 2021

De laatste modetrends van 2021

Modetrend nummer 1: Tante Betsy jurken!

Een van de opkomende modetrends in 2021 zijn de jurken van Tante Betsy. Kleurrijke en vrolijke jurken voor vrouwen. Veel vrouwen kende de jurkjes van Tante Betsy al ze komen bijvoorbeeld nog al eens voorbij op televisie, maar in 2021 zien we steeds meer vrouwen met Tante betsy Jurken. Maar waarom is dat? Liefhebbers van Tante Betsy vinden dat de jurken vrolijk en mooi zijn. Tevens zitten de jurken ook nog eens erg lekker! Tante Betsy liefhebbers hebben  het dan ook over happiness in a dress. Tevens komen Tante Betsy jurken ook steeds vaker voor op bekende catwalks en is het merk een soort happiness cultuur geworden.  Daarbij zijn de jurken ook nog een geschikt voor de meeste vrouwen maten. Ben jij ook geïnteresseerd in de jurken van Tante Betsy? Neem een bezoekje op de website en doe mee met een van de laatste modetrends van 2021!

Modetrends 2021 Tante betsy jurken

Modetrend nummer 2: De zomer van de fel gekleurde bikini’s

Modetrends van 2021 bikini's

Een badpak of bikini weet jij al wat je gaat kiezen? Hier gaan we het hebben over de allerlaatste badmode trends van 2021. Na een social media onderzoek zijn we tot harde conclusies gekomen. In de zomer van 2021 dragen we felgekleurde bikini’s. De vorige zomer maakte het badpak toch nog een sterke comeback maar deze zomer wordt het badpak toch echt weer ingehaald door de bikini. Wat ook opvallend is: zijn de kleuren, erg fel en erg vrolijk. Dat blijkt ook uit ons onderzoek dat fel gekleurde bikini’s (veel) populairder zullen zijn dan de niet fel gekleurde bikini’s. Dit komt omdat mensen in de corona pandemie toch nog vrolijkheid willen uitstralen. En dat kan natuurlijk hartstikke goed met een felgekleurde bikini!

Modetrend nummer 3: De tube top of bandeautop

Een andere grote modetrend in de zomer van 2021 is de tube top ook wel bekend als de bandeautop. Dit is een topje of shirt zonder sleeves of straps. Er komt dus geen kleding over je schouders. Net als andere trends komt de tube top uit de jaren 90 en heeft deze trend in 2021 een comeback gemaakt. Tegenwoordig dragen veel influencers en celebrities de tube top denk hierbij aan: Kendall Jenner en Bella Hadid. Tevens hebben bekende modemerken als Staud Brandon Maxwell, Hermes en Chanel ook steeds meer tube tops in hun collectie. En zelfs op het strand zijn de tube tops nog erg geliefd.

Modetrend tube top

Back To Top