skip to Main Content
4 Unieke Vakantiebestemmingen

4 Unieke vakantiebestemmingen

Unieke vakantiebestemming nummer 1: De Thaise Jungle

Het Tubkaak Boutique Resort in Thailand is een geweldige plek om te ontspannen en van de natuur te genieten. Door de afgelegen locatie in het midden van de natuur heeft u hier de kans om echt eens tot rust te komen. Het Tubkaak resort in Thailand ligt tussen de jungle en het strand. Dus perfect voor vakantiegangers die tot rust willen komen en willen genieten van het rustgevende gevoel van de jungle en ook nog willen genieten van het strand. Het resort heeft in totaal 2 restaurants waarvan een restaurant een Italiaans restaurant is en het andere restaurant een Thais restaurant is. Ook is er een tropische ligweide tuin om tot rust te komen. Verder is er nog een zoetwater zwembad complex.

Thailand unieke vakantie bestemming

Hou jij meer van spannende vakanties? Dan is dit wat voor jou!

Pripyat unieke vakantiebestemming

Hou je meer van avontuur? Dan is een vakantie naar Oekraïne misschien iets voor jou. Je zal vast denken hoezo Oekraïne? Voor de echte avonturier is het leuk om een bezoekje te brengen aan de verlaten spookstad in Oekraïne genaamd Pripyat. In die stad is in 1986 de kerncentrale Chernobyl ontploft waardoor er radioactieve stoffen vrij kwamen. Vervolgens moest de hele stad geëvacueerd worden en werd het een spookstad. 30 jaar later werd Pripyat (de stad die naast Chernobyl ligt) een vakantiebestemming. Er worden nu zelfs rondleidingen gegeven! Mensen kunnen er alleen niet gaan wonen door de radioactieve straling. Maar hier en daar een bezoekje is redelijk veilig en de stad is gelukkig niet heel radioactief meer waardoor jij er een spannend avontuur kan beleven.

Hou je van feesten, goedkoop lekker eten, en schieten met wapens? Dan is Krakau misschien iets voor jou!

Voor iedereen die van goedkoop eten en feesten houdt is Krakau een aanrader. Krakau is de tweede grootste stad van Polen en is tevens erg goedkoop. Een biertje op een terrasje kost niet meer dan 2 euro. Ook kan je voor 2 euro bij elke club terecht voor een biertje of een ander drankje vaak zijn de drankjes goedkoper ook nog. Daarbij is het in Polen ook legaal om naar de schietclub te gaan en met wapens te schieten. Dus als jij altijd al hebt willen schieten met verschillende wapens dan is deze unieke vakantiebestemming iets voor jou! Je kan bijvoorbeeld met een AK-47 of een ar15 schieten. Voor de rest zijn er ook nog genoeg andere dingen te beleven in Krakau. De stad op zich is al een prachtig en ik zal iedereen aanraden om ooit in zijn leven naar Krakau te gaan.

Krakau unieke Vakantiebestemming

Houdt u van geschiedenis? Dan is deze unieke vakantiebestemming in Jordanië misschien wel wat voor jou!

In Jordanië kunt u namelijk in de woestijn het wonderlijke Petra bezoeken. Petra is de Griekse naam van de hoofdstad van de Nabateeërs, gelegen in het huidige Jordanië. De stad ligt in een dal dat alleen te bereiken is via smalle kloven. Petra was daardoor destijds goed te verdedigen. Tevens kunt u in Petra het wereldberoemde monument bezoeken wat bekend staat als een van de 7 wereldwonderen. Ook kunt u hier natuurlijk heerlijk eten en van de woestijn genieten. U kunt bijvoorbeeld ook op een kameel rijden.

Petra Jordanie unieke vakantiebestemming

Back To Top